Keukenblad

We verwijzen naar een keukenblad als elk plat, horizontaal oppervlak dat gebruikt kan worden als tafel voor het bereiden van maaltijden, het snijden van groenten en het afwerken van culinaire gerechten. Keukenwerkbladen dienen ook als ruimte waar gootstenen en ander keukengerei kunnen worden geplaatst. En dat is nog niet alles, met werkbladen is er de mogelijkheid om lades op te zetten waar je huishoudelijke apparaten in kunt opbergen.

Onze Bemico winkel in Asse, vlakbij Brussel, biedt een hele collectie werkbladen voor uw keuken. U vindt hier keukenwerkbladen die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen, zoals composiet. Inderdaad, dit type materiaal is een resultante met unieke eigenschappen die bestaat uit ten minste twee elementen die niet in elkaar versmelten. De elementen kunnen natuursteen, glas, metaal, hout, laminaat (de meest voorkomende), gewaxt beton, etc. zijn.

Een ander type keukenblad voorgesteld door onze winkel in Asse is die van dekton en keramiek. Het dekton is samengesteld uit verschillende andere verfijnde materialen zoals glas of porselein met een hoge weerstand tegen schokken, hitte en krassen, terwijl het keramiek is gemaakt van terracotta bij hogere of lagere temperaturen.

Bezoek ons in onze Bemico winkel op enkele kilometers van Brussel, België. Daar vindt u niet alleen keukenwerkbladen, maar ook andere artikelen, materialen en accessoires voor de renovatie van uw huis of de bouw van uw woning, pand, enz. Wij ontvangen u graag in onze winkel om u te adviseren bij de keuze van de materialen in functie van uw smaak, uw behoeften en uw budget.

NL