Parketvloer kopen?

Bemico, de parketspecialist in België

Parketvloer tovert uw ruimte in een handomdraai om.
Parket is een vloerbedekking van houten planken. Ze verschillen van de vloeren wat betreft de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voor vloeren wordt bijvoorbeeld hout van lage kwaliteit gebruikt, terwijl parket wordt gemaakt van hout van hogere kwaliteit, zoals de witte eik die gewoonlijk wordt gebruikt. Dus, voor de bedekking van uw huis, kantoor of een andere plaats, kunt u een beroep doen op onze parketvloeren. Wij heten u van harte welkom en laten u ons prachtige assortiment houten vloeren zien.

Onze winkel biedt u Meister-parket of “long life” parket aan. Het is zeer resistent en zijn unieke technische eigenschappen geven het een lange levensduur. Met dit soort hoogwaardige houten vloeren wordt de schade door vallende voorwerpen en andere mechanische krachten aanzienlijk verminderd. Bovendien worden resonantieverschijnselen door loopgeluiden bijna onhoorbaar. Kortom de kamer waarin je je bevindt rustiger.

U kunt stevige, esthetische, efficiënte en vooral duurzame houten vloeren kopen in onze bouwmaterialenwinkel in Asse. Een ander type vloerbedekking van uitstekende kwaliteit is Linduravloeren. Het wordt vervaardigd met behulp van een gloednieuwe technologie, de “Wood Powder” technologie, die gebruik maakt van volledig natuurlijke materialen. Robuust en XXL formaat, indura vloeren zijn betaalbaar in onze Bemico winkel. Kijk eens rond!

Tot slot bieden wij nog een ander type vloer aan: laminaatvloeren. Al vele jaren is het de meest populaire parketvloer, met name dankzij zijn esthetiek, zijn weerstand en zijn zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Voor meer informatie kunt u terecht in onze parketwinkel in Asse, België, op enkele kilometers van Brussel.

NL