Uw tegelwinkel in Asse

Binnen en buitentegels

Onze tegelwinkel in Asse biedt u verschillende gamma’s van adembenemende tegels aan. Zo vindt u ons assortiment tegels voor uw woonkamer, keuken, douche, slaapkamer, winkels, maar ook voor uw exterieur. Er ligt een heel gamma aan modellen op u te wachten. Laat u verleiden en ontdek onder andere mozaïektegels. Deze tegelmodellen kunnen zowel in de badkamer als in de keuken worden gebruikt. Ze zijn verfijnd met kleuren die niets anders laten dan bewondering voor het oog. Ze zijn ook perfect voor de zeer esthetische decoratie van de wanden en vloeren van het huis.

Tegels met patronen zijn ideaal voor het decoreren van bijvoorbeeld een interieur! De voorgestelde patronen zijn van Franse inspiratie. Perfect als vloerbedekking of veranda, ze zijn ook geschikt voor keukens. Naast woningen worden in veel hotels en restaurants ook tegels met patronen gebruikt. Onze tegelwinkel in Asse biedt een brede collectie binnen en buitentegels in alle stijlen. Er is voor elk wat wils!

Dit gezegd zijnde, het interieur van uw huis of residentie ziet er meer trendy uit met onze kwaliteitstegels. Wat de buitenkant betreft, weet dat onze winkel de dingen niet voor de helft doet! We hebben ook vloeren voor uw buitentegels, evenals voor wand- en commerciële tegels. Bezoek onze winkel om onze collectie binnen- en buitentegels te ontdekken.

NL